Hip-Hop Artiest Tony Scott (44) is gediagnosticeerd met MS

 

Amsterdam, 9 December, Ruim een jaar geleden is er bij Tony Scott MS vastgesteld. Het verloop van de ziekte is onzeker vandaar dat Tony er voor heeft moeten kiezen het hoofdstuk “actieve podium carrière” af te sluiten met een uitroepteken! Dat gebeurt tijdes “An Evening With Tony Scott & Friends” op 15 Februari 2016 in Paradiso. Samen met vrienden op het podium zowel als in de zaal viert hij dan zijn passie voor muziek en het leven en vraagt hij tevens aandacht voor de ziekte MS.

 

Tony Scott, bekend van "The Chief", "That's How I'm Living" en "Move To The Bigband" kreeg afgelopen jaar slecht nieuws. Je bent 44 en hoort dat je MS hebt. Het luidt een periode in van onderzoeken en onzekerheid. Er zijn goede dagen maar ook hele zware dagen en die laten zich helaas niet plannen. Als je bestaan afhangt van vooraf geplande optredens dan levert dat een onwerkbare situatie op. Ook het les geven in muziek komt danig in de knel en het is voor Tony Scott helaas niet langer te doen om als leraar consistent het vak te blijven doceren. Het is nu zaak om te ontdekken wat MS met hem doet en wat hij zelf kan blijven doen met MS. Omdat muziek altijd zo’n groot deel van hem is geweest valt het Tony Scott erg zwaar te zeggen dat hij afscheid moet nemen van het podium. Positief blijven is voor hem in dit nieuwe hoofdstuk het belangrijkst. Vandaar dat hij blij is dat vele collega’s uit het vak hem steunen en er bij zullen zijn zoals: King Bee, Candy Dulfer, Tyree Cooper, Lange Frans, Extince, Loïs Lane, DJ Roog en Ben Liebrand.

Dat zal zijn op 15 Februari 2016 in Paradiso, van 20:00 - 23:00, zaal open om 19:00


Alle artiesten treden belangeloos op en de opbrengst van deze avond komt direct ten goede aan Tony Scott en het Nationaal MS Fonds